Jacqueline Kleve

Jacqueline Kleve ( 1966) heeft spel en ernst tot haar hoofdbezigheid gemaakt.

Spel van het leven

In haar coachings, trainingen en supervisie zet zij het spelelement graag in vanuit haar dramatherapie-achtergrond. Zij speelt graag liefdevol samen met de medemens. Dit dient uitsluitend en alleen één doel: dat mensen meer en meer zichzelf ontdekken en zichzelf durven zijn.  Verborgen kanten leren het licht niet meer te ontwijken door angst te transformeren in liefde. Het resultaat kan zijn dat je meer jezelf kan zijn dan je ooit voor mogelijk hield.  Mensen die zichzelf zijn hebben een potentie die moeiteloos aan de wereld geschonken kan worden.

Levensgebieden

Jacqueline Kleve doet dit in privésituaties rond vragen zoals bijvoorbeeld: ongelukkig zijn in werk/relatie, verlies verwerken en in persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Maar ze doet dit ook in sterk werkgerelateerde vragen zoals: conflictmanagement, ontwikkelen en laten zien van competenties, ziekte- en uitvalpreventie en -begeleiding, stresspreventie, ontwikkelen van concrete vaardigheden op de werkvloer en loopbaanbegeleiding.

Respect voor onze tegenspelers

Haar  nonverbale expertise stelt haar in staat zich in te leven in de mensen om haar heen en de tegenspelers van ieder mens te spelen vanuit respect voor de schaduwkant die we allen hebben. Onze tegenspelers hebben ons grote levenslessen te leren en zij helpt daar graag bij vanuit diep respect voor dit geheim.

Lichaamsgericht

Jacqueline kan lichaamsgericht werken vanuit een sterke en daadkrachtige moraliteit. Meditatie , focussen, systeem-opstellingen zet zij desgewenst in.

Dienen

Zij zegt over zichzelf: ‘ik ben een strijder en een doener. Deze kwaliteiten zet ik dienend in voor de bewustzijnsontwikkelingen  van de mensen met wie ik werk. Ik ben vrolijk  en ernstig van aard en breng deze energie altijd mee wat ik ook doe.’

Werkgebieden en opdrachtgevers.

Enkele van Jacqueline’s opdrachtgevers zijn:

Tinguely Academie, Moodmaker,  GUEST  , Gastvrijheid in Beweging, Deventer Ziekenhuis, Politieacademie, NS Move, GIMD, William Schrikker Stichting, KION Blokkentoren, HU Utrecht, Swiro, Citicon, Praktijkonderwijs Zutphen, Stichting SOTOG, ABN Amro, Kifungo, Achmea, Factor Veermans, Studiecentrum voor Rechtspleging SSR, Dimence, Interstudie/NDO , Rijksmuseum Amsterdam, GITP, Connexxion, Slingeland Ziekenhuis Doetinchem, UMCG ,SCANIA, KLM, Zorg van de Zaak, De Christengemeenschap   en vele andere professionals en particulieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s